איך מכינים בננה לוטי

בננה לוטי
איך מכינים בננה לוטי
המדריך עזר? פרגנו 🙂

אתם יושבים בדירה השכורה שלכם, אחרי יום עבודה מפרך, מביטים בים הבניינים שמקיפים אתכם, ומפנטזים על חופים שטופי שמש, חופש אינסופי, ערסל, שמשייה ובננה לוטי? מן הסתם, אם אתם משתוקקים לקינוח המפנק האולטימטיבי שנקרא בננה לוטי, כנראה שאתם בוגרי פקולטת תאילנד, וככאלו, הרשו לנו להביא בפניכם את המדריך להכנת בננה לוטי, ולא, זה ממש לא מסובך.

השלבים להכנת בננה לוטי:

שלב 1:

מצרכים

לבצק:

  • 500 גרם קמח
  • 3 כפות סוכר
  • כוס וחצי מים
  • 1 ביצה
  • כפית מחוקה מלח (אופציה)
  • שתי כפות חמאה רכה

למילוי:

  • בננות טריות חתוכות

לטיגון:

  • כף שמן
  • כף חמאה

לקישוט ותוספות:

  • חלב ממותק, נוטלה
  • אננס, מייפל, אגוזים קצוצים, קוקוס טחון, וכל תוספת מתוקה שמתחשקת לכם.

שלב 2:

הכנת הבצק 

  • להכנת הבצק כמה גרסאות, אנו נלך על הגרסה הפשוטה ביותר. ערבבו את כל חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. אם זה יבש מדי, ניתן להוסיף מעט מים ואם רטוב מדי, הוסיפו מעט קמח.
  • אם יש לכם כמה שעות, חלקו את הבצק לכדורים בגודל ביצה, שמנו אותם מעט, כסו והשאירו בטמפרטורת החדר לשלוש שעות. אם אתם ממהרים, כסו את הבצק והכניסו למקרר לעשרים דקות, בסופן הוציאו את הבצק וחלקו לכדורים.
  • בזמן שהבצק עומד, קלפו וחתכו את הבננות הטריות, והכינו את שאר הפינוקים שתרצו להוסיף.

שלב 3:

טיגון, תוספות והגשה 

רדדו כל עלה הכי דק שאפשר, עד כדי שקיפות. חממו מחבת גדולה ושימו בתוכה מעט חמאה ושמן, הניחו עלה דק במחבת, לאחר כמה שניות שימו במרכז העלה עיגולי בננה חתוכה. קפלו את העלה כך שייווצר ריבוע סגור, הפכו לכמה שניות, עד שכל העלה מזהיב. הוציאו לצלחת, חיתכו לחתיכות של ביס, פזרו מעל מייפל, נוטלה, אגוזים וכל העולה על רוחכם. בתיאבון.

טיפים ואזהרות:

  • לפני התוספות מומלץ לספוג את השמן בבננה לוטי.
  • נסו לתכנן את הזמן כך שיהיה זמן לטפל בבצק טיפול נכון.

קישורים שימושיים:

שתפו עם החברים!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

מדריכים באותו נושא

מדריכים באותו סגנון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *