איך מכינים בצק סוכר

בצק סוכר
איך מכינים בצק סוכר
2 מתוך 5 (דירגו 3 איש)

[highlight]

אם גם אתם (כמוני) רואים עוגות יום הולדת מעוצבות ומיוחדות וחושבים לעצכם (אחרי שסיימתם לקנא) איך לעזאזל מכינים את העוגות האלה ואיך מכינים בצק סוכר? הפוסט הזה בשבילכם.
רמז: לקסם קוראים בצק סוכר

[/highlight]

על מנת לפשט את העניינים החלטתי לשנות מעט את המתכון ולכתוב על בצק מרשמלו – מתנהג כמו בצק סוכר אבל טעים (באמת טעים) וקל להכנה!

מצרכים:

  • 200 גר' מרשמלו לבן (או ורוד, חשוב שיהיה רק צבע אחד)
  • 30 מל' מים
  • בערך 500 גרם אבקת סוכר

שלבי הכנת בצק מסוכר:

שלב 1

מכניסים את המים והמרשמלו לקערה שניתנת לשימוש במיקרוגל.

שלב 2

מתחילים לחמם את הקערה (בכל פעם לזמן קצר על מנת שלא יישרף) עד שהמרשמלו סופח את המים והופך לסוג של "משחה".

שלב 3

מוסיפים כ250 גרם אבקת סוכר ומתחילים ללוש בידיים מעט משומנות (זהירות: לבדוק שהמרשמלו לא רותח!).

שלב 4

מוסיפים בהדרגה את שאר אבקת הסוכר עד שמרגישים שבצק הסוכר כבר לא דביק.

שלב 5

מעבירים את בצק הסוכר למשטח עבודה (ששפכנו עליו מעט אבקת סוכר לפני) ועליו נותנים את הפינישים האחרונים.

שלב 6

עוטפים את הבצק בניילון נצמד באופן מיידי – הוא מתייבש בשנייה!

טיפים ואזהרות:

  • במידה ורוצים לצבוע את הבצק סוכר יש להשתמש בצבע מאכל על בסיס ג'ל בלבד.
  • בצק סוכר שמכינים בבית יישמר למספר ימים בלבד
  • אין להשתמש בצבעי מאכל נוזליים

קישורים שימושיים:

וידאו רלוונטי:

שתפו עם החברים!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

מדריכים באותו נושא

מדריכים באותו סגנון

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *