מדריכים בנושא אוכל

איך להכין פסטה ברוטב עגבניות

איך מכינים פסטה ברוטב עגבניות?

מי מאיתנו לא משוגע על המאכל האיטלקי המפורסם, המגיע בשלל צורות וגדלים שמטריפים את העיניים, ומשביעים היטב את קיבתנו. בישול פסטה נחשב לקל, מהיר ובריא

איך לטגן ללא שמן

איך לטגן ללא שמן

מהפכת האוכל הבריא כבר כאן. לאט לאט אנו מגלים שאוכל מטוגן הוא פחות בריא, אך האם הבעיה טמונה בטיגון עצמו? מסתבר שלא. הבעיה היא בכמות

איך למצוא מסעדה בתל אביב

איך למצוא מסעדה בתל אביב

כיצד תחפשו מסעדה מומלצת? הישראלים אוהבים לבלות במסעדה טובה ותל אביב היא עיר מצוינת לעשות זאת. בתל אביב אפשר למצוא שפע של מסעדות מומלצות במגוון

הכנת שייק פירות קפואים ביתי

איך להכין שייק פירות ביתי וטעים

בקיץ או בחורף, שייק פירות טעים עושה את ההבדל בין יום רגיל ליום של פינוק. אין צורך לצאת מהבית כדי לקנות שייקים יקרים בחוץ –

בננה לוטי

איך מכינים בננה לוטי

אתם יושבים בדירה השכורה שלכם, אחרי יום עבודה מפרך, מביטים בים הבניינים שמקיפים אתכם, ומפנטזים על חופים שטופי שמש, חופש אינסופי, ערסל, שמשייה ובננה לוטי?

בחירת מזון לכלב

איך להתאים את האוכל לכלב

המחקר הרפואי באנשים התקדם כל כך בשנים האחרונות עד שהצליחו למפות גנים באנשים ובהתאם למיפוי להתאים להם טיפולים רפואיים. ההנחה היא שבאופן כללי אכן כל

עוגיות טחינה

איך מכינים עוגיות טחינה

אחד מהמאכלים הטובים ביותר שידעת מימיו המטבח הישראלי הוא ללא ספק הטחינה. אפשר לאכול אותה חמוצה, מלוחה, חריפה וגם מתוקה כקינוח בעוגיות. מה הסיפור של

פשטידת פטריות

איך מכינים פשטידת פטריות

מלכות המטבח הבלתי-מעורערות הן הפטריות. ניתן לשלב פטריות בתפריט במגוון דרכים: לאכול אותן טריות, לקנות פטריות מיובשות ולהוסיף אותן לתבשילים, למלא אותן בכל טוב ולאפות

פסטו

איך מכינים פסטו

פסטו, עוד דבר משובח מהמטבח האיטלקי ההיסטורי שמשאיר לנו טעם של עוד בכל טעימה. הפסטו או בשמו האיטלקי pestâ(משמעות המילה כתישה) מגיע עלינו עוד בתקופת

טופו

איך מכינים טופו

טופו הוא לא רק עבור צמחונים – הטופו מופק מצמח הסויה והוכח במחקרים כי התוספת הבריאותית שלו גבוהה במיוחד עבור כל אדם. אבל איך מכינים