איך מכינים פסטה ברוטב עגבניות?
מי מאיתנו לא משוגע על המאכל האיטלקי המפורסם, המגיע בשלל צורות וגדלים שמטריפים את העיניים, ומשביעים היטב את קיבתנו. בישול פסטה נחשב לקל, מהיר ובריא
מי מאיתנו לא משוגע על המאכל האיטלקי המפורסם, המגיע בשלל צורות וגדלים שמטריפים את העיניים, ומשביעים היטב את קיבתנו. בישול פסטה נחשב לקל, מהיר ובריא
מהפכת האוכל הבריא כבר כאן. לאט לאט אנו מגלים שאוכל מטוגן הוא פחות בריא, אך האם הבעיה טמונה בטיגון עצמו? מסתבר שלא. הבעיה היא בכמות
כיצד תחפשו מסעדה מומלצת? הישראלים אוהבים לבלות במסעדה טובה ותל אביב היא עיר מצוינת לעשות זאת. בתל אביב אפשר למצוא שפע של מסעדות מומלצות במגוון
בקיץ או בחורף, שייק פירות טעים עושה את ההבדל בין יום רגיל ליום של פינוק. אין צורך לצאת מהבית כדי לקנות שייקים יקרים בחוץ –
אתם יושבים בדירה השכורה שלכם, אחרי יום עבודה מפרך, מביטים בים הבניינים שמקיפים אתכם, ומפנטזים על חופים שטופי שמש, חופש אינסופי, ערסל, שמשייה ובננה לוטי?
המחקר הרפואי באנשים התקדם כל כך בשנים האחרונות עד שהצליחו למפות גנים באנשים ובהתאם למיפוי להתאים להם טיפולים רפואיים. ההנחה היא שבאופן כללי אכן כל
אחד מהמאכלים הטובים ביותר שידעת מימיו המטבח הישראלי הוא ללא ספק הטחינה. אפשר לאכול אותה חמוצה, מלוחה, חריפה וגם מתוקה כקינוח בעוגיות. מה הסיפור של
מלכות המטבח הבלתי-מעורערות הן הפטריות. ניתן לשלב פטריות בתפריט במגוון דרכים: לאכול אותן טריות, לקנות פטריות מיובשות ולהוסיף אותן לתבשילים, למלא אותן בכל טוב ולאפות
פסטו, עוד דבר משובח מהמטבח האיטלקי ההיסטורי שמשאיר לנו טעם של עוד בכל טעימה. הפסטו או בשמו האיטלקי pestâ(משמעות המילה כתישה) מגיע עלינו עוד בתקופת
טופו הוא לא רק עבור צמחונים – הטופו מופק מצמח הסויה והוכח במחקרים כי התוספת הבריאותית שלו גבוהה במיוחד עבור כל אדם. אבל איך מכינים