איך בוחרים טאבון ספרדי

בחירת תנור אפייה
איך בוחרים טאבון ספרדי
5 מתוך 5 (דירגו 1 איש)

לאט אבל בטוח, הטאבון הספרדי עושה את דרכו ללבבות בעלי הבתים בישראל, לחצרות ולגינות הפרטיות. חדירתו של הטאבון הספרדי לחיינו משדרגת את חווית הפנאי, ומעשירה את אפשרויות הבילוי המשפחתי בגינת הבית הפרטי. הטאבון מוסיף נוי ואווירה מסוגננת לחצר, ומגוון המאכלים שניתן להכין בו הופכים את החצר למתחם אירוח מפנק, באווירה ים תיכונית מרגיעה. כיצד אם כן, תבחרו את הטאבון הספרדי המושלם לחצר שלכם.

 

שלבים בבחירת טאבון ספרדי

 

שלב ראשון – חפשו טאבון מבית טוב

 

ראשית, חפשו טאבון אבן המיוצר על ידי חברה ותיקה ובעלת מוניטין, ומשווק על ידי משווק מורשה, שכן רצוי  שיהיה לכם למי לפנות בכל מקרה של תקלה, ושיהיה מי שייתן מענה עבורכם לכל שאלה. בנוסף, חשוב לוודא שבמחיר הטאבון כלולה גם ההובלה וההתקנה שלו, בכדי שלא תופתעו מדרישות תשלום שלא התכוננתם אליהן ברגע האמת. קיימות חברות אמינות ומנוסות בייצור טאבונים ספרדיים, שיעניקו לכם יעוץ ושירות מקצועיים והגונים.

 

שלב שני – בצעו מדידות והתאמות

 

לאחר שאיתרתם חברה מעולה , ומשווק מורשה, הגיע הזמן להפשיל שרוולים ולרדת לפרטים הקטנים. הצטיידו בכלי מדידה, ומדדו את החצר, הגינה, או הנקודה בה אתם מעוניינים למקם את הטאבון. לאחר מכן, חפשו את הטאבון שיתאים למידות הגינה שלכם. שלב זה אינו כה מורכב, מכיוון שטווח המידות אינו רחב, יחד עם זאת, זהו שלב שלא כדאי לדלג עליו. על מנת להיות על הצד הבטוח, בקשו מן המשווק שיבדוק שהטאבון אותו בחרתם מתאים למרחב בו אתם מתכוונים למקמו.

 

שלב שלישי – רכשו אבזור

 

קיימים טאבונים הפועלים על עץ, טאבונים הפועלים על גז, וטאבונים הפועלים גם על עץ וגם על גז. אם אתם רוצים להיות נאמנים למסורת, רכשו טאבון העובד על עץ, אולם אם אתם משוחרי הקדמה, לכו על טאבון משולב. בנוסף, תרמוסטט המותקן בטאבון יעזור לכם לאמוד במדויק את חום הטאבון, ופתחי אוורור נשלטים, יאפשרו לכם לשלוט בעצמת האש. ידידותיות לסביבה וניצול אנרגטי הם פרמטרים נוספים, שכדאי לתת עליהם את הדעת.

 

שלב רביעי – בחרו את הטאבון המתאים לטעמכם האישי

 

ברכות! הגעתם לשלב המהנה של בחירת הטאבון הספרדי שלכם. זהו השלב בו אתם מתרשמים מן הדגמים השונים, בוחרים את סגנון הטאבון המתאים לכם, את הצבע, ואת הגימור. האם אתם מעוניינים בטאבון בעל מראה קלאסי, טאבון מחופה אבן, או אולי טאבון פסיפס, האם אתם מעוניינים בטאבון לבן, אדום, או אולי כחול. מה שחשוב בשלב זה הוא להקשיב ללב, ולבחור את מה שמדבר אליו, שהרי, הטאבון עומד ללוותכם שנים רבות.

 

טיפים ואזהרות:

 

  • שימו לב למידת הבידוד של השכבה החיצונית של הטאבון, בכדי להימנע מתאונות מיותרות.
  • קבלו הדרכה ויעוץ לגבי אופן העבודה עם התנור, וטמפרטורות האפייה והבישול המומלצות.
  • לצורך בישול ואפייה בטאבון, השתמשו אך ורק בתבניות וקדירות המיועדות לחומו של הטאבון, לא כל תבנית אפייה מתנור ביתי תתאים.

 

קישורים שימושיים:

 

שתפו עם החברים!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

מדריכים באותו נושא

מדריכים באותו סגנון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *