הכנת לימונדה

איך להכין לימונדה טעימה
הכנת לימונדה
5 מתוך 5 (דירגו 1 איש)

מה יותר טוב מכוס לימונדה צוננת ביום חמסין ישראלי שהטמפרטורות נושקות ל- 40  מעלות. רוצים ללמוד איך מכינים לימונדה? הגעתם למקום הנכון! כאן תלמדו איך להכין לימונדה בכמה שלבים זריזים ומהירים! וגם טיפים סודיים להכנת לימונדה וורודה.

איך מכינים לימונדה ב-4 שלבים:

שלב 1

קנו לפחות 3 לימונים יפים ובשלים. הכינו משטח עבודה נוח, רצוי לקחת קרש חיתוך רחב מעץ. חתכו את הלימונים לחצאים, כך תקבלו שישה חצאי לימונים.

שלב 2

סחטו את חצאי הלימון בעזרת מסחטת מיצים. את המיץ שתקבלו שפכו לקנקן, תוכלו לבחור אם אתם רוצים חתיכות פרי בתוך הלימונדה או לא.

שלב 3

הוסיפו 2 כפות סוכר [ניתן להוסיף יותר או פחות לפי המתיקות שתרצו לקבל]. מלאו את הקנקן עם המיץ והסוכר במים עד שהוא יהיה מלא.

שלב 4

ערבבו הכל והוסיפו קוביות קרח או הכניסו למקרר. ניתן להוסיף גם עלי נענע טריים לשדרוג ולהפוך את הלימונדה ללימונענע טעימה ומרעננת.

טיפים ואזהרות:

  • ניתן להפוך את הלימונדה ללימונדה וורודה על ידי הוספת מיץ אוכמניות/ פטל או חמוציות.
  • השתדלו לאזן בין החמיצות של הלימון לבין המתיקות של הסוכר – כך שהלימונדה לא תהיה חמוצה מדי.
  • וודאו כי יש בידכם מסחטת מיצים טובה ואיכותית.

קישורים שימושיים:

שתפו עם החברים!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

מדריכים באותו נושא

מדריכים באותו סגנון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *