איך מכינים הום פרייז

הום פרייז
איך מכינים הום פרייז
המדריך עזר? פרגנו 🙂

אין כמו הום פרייז ביתי עם טאץ' אישי, איך מכינים הום פרייז אתם שואלים? התשובה קלה, פשוטה וטעימה מאוד! מנה קלה! שמשתלבת נהדר ליד עוף בתנור, שניצלים או כנשנוש.

מרכיבים:

  • 6 תפוחי אדמה בינוניים – גדולים
  • 7 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 7 כפות רוטב צ'ילי חריף
  • סומסום(לא חובה)
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 בצלים בינוניים
  • צרור פטרוזיליה
  • מלח
  • שמן

שלבי הכנת הום פרייז:

שלב 1

חותכים את התפוחי אדמה לקוביות בגודל אחיד שוטפים היטב.

שלב 2

מסננים ומייבשים את התפוח אדמה על מגבת.

שלב 3

חותכים בצל ומטגנים במחבת ובמקביל מחממים סיר עמוק עם שמן.

שלב 4

מוסיפים את קוביות התפוח אדמה עד להזהבה מסננים ומניחים בניר סופג.

שלב 5

במחבט עמוק מוסיפים מעט שמן ומעבירים את התפוחי אדמה, מוסיפים מלח צ'ילי מתוק, צ'ילי חריף ומקפיצים עד לעטיפה של כל התפוחי האדמה.

שלב 6

מוסיפים את הבצל והסומסום ומקפיצים עוד דקה.

טיפים ואזהרות:

  • למתכון שאינו פרווה הוסיפו חמאה הולנדית בזמן ההקפצה.
  • לפני הטיגון עטפו את התפוחי אדמה בקמח.
  • לייבש היטב את התפוח אדמה לפני הכנסה לשמן.
  • מעבירים לקערה עמוקה ומקשטים בפטרוזיליה.

קישורים שימושיים:

וידאו רלוונטי:

שתפו עם החברים!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

מדריכים באותו נושא

מדריכים באותו סגנון

תגובה אחת

  1. הכנתי את המתכון לאישתי ולילדים ליד השניצלים והיה טעים מאוד. מתכון מעולה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *